Mar 22, 2007, 9:25 AM

Едно стихотворение без заглавие… 

  Poetry
774 0 1
Когато очите плачат, сърцето го боли,
то за теб си спомня, спомня си и
песента на раздялата, която ти му пя.
Това беше нашата песен, песента на любовта.
Сега е късно да се съберем,
сега е краят на любовта.
Ти за мен бе всичко,
ти за мен беше свят, изпълнен с мечти.
Сега си просто непознат,
сега те подминавам, без дори : “Здравей!”
Това може би боли, но ти не помисли преди,
че с измамата идва и краят на щастието,
което споделяхме в радостни и тъжни дни.
Не искам да се разделим, не искам да страдаме от това,
но ти сам си избра самотата да бъдеш сам.
Когато очите плачат, сърцето го боли,
боли го да си спомни това, което ти причини,
боли го да си спомни всичко, което преживя
заедно с теб.
Сбогом, сбогом, мили мой, и бъди щастлив,
щастлив с другата любов след мен
и нека тя ти донесе повече радост от мен,
да бъдете щастливи, както с мен не можа.
Сбогом, сбогом, сбогом, любими мой.

© Ло All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • МмМм точно такива чувства като твоите дават началото на едни такива нежни,но в същото време и болезнени стихове...мисля че в нашето творчество откривам доста прилики (не знам дали има нещо общо с вампирите )
Random works
: ??:??