Jan 7, 2009, 6:29 AM

Едва ли... 

  Poetry » Other
647 0 0
Едва ли...

Предизвикай ме!
Бог ще ти прости своеволието.
Аз - едва ли...
Събори ме!
Няма да падна
върху старите тръни -
ще прескоча.
Едва ли...

© Ди Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??