7 янв. 2009 г., 06:29

Едва ли... 

  Поэзия » Другая
648 0 0
Едва ли...

Предизвикай ме!
Бог ще ти прости своеволието.
Аз - едва ли...
Събори ме!
Няма да падна
върху старите тръни -
ще прескоча.
Едва ли...

© Ди Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??