Jun 20, 2024, 10:54 PM

Едва ли 

  Poetry
81 1 0

Защо щъркелът цвъка

върху домовете на врабчетата!?

Дали защото е на върха... или

предвестник е на пролетта.

 

И защо врабчетата мълчат?

Защо на щъркела селями правят!?

Дали за своя дом те се страхуват...

Или те вече отдавна не съществуват.

 

Чакат с тиха съвест есента да дойде. ..

и щърко вече да отлети, но накъде?

Май времето се промени... зима няма,

и едва ли нещо ...ще се промени.

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??