Sep 27, 2009, 4:20 PM

Ехо (възвръщане) 

  Poetry
1005 0 14

Стресна го шумът от изхвърлена

в кошчето хартия и...

се събуди.

Отиде до пощенската си кутия,

прочете писмото и...

заплака.

Смачка листа,

изхвърли го и...

се събуди от шума на листа,

изхвърлен в кошчето.

Отвори пощенската си кутия.

Имаше писмо.

Прочете писмото и...

заплака.

Бавно смачка листа и го изхвърли.

Събуди се от шума на хвърлена хартия

в коша.

Отиде до пощенската си кутия... и

... нямаше писмо.

Заплака.

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??