Стресна го шумът от изхвърлена
в кошчето хартия и...
се събуди.
Отиде до пощенската си кутия,
прочете писмото и...
заплака.
Смачка листа,
изхвърли го и...
се събуди от шума на листа,
изхвърлен в кошчето.
Отвори пощенската си кутия.
Имаше писмо.
Прочете писмото и...
заплака.
Бавно смачка листа и го изхвърли.
Събуди се от шума на хвърлена хартия
в коша.
Отиде до пощенската си кутия... и
... нямаше писмо.
Заплака.
© Георги Колев Все права защищены