Днес беся страховете си. По изгрев...
Сто нощи плетох им въжето.
По пръстите ми дързостта се стича.
Затягам възела със шепот:
- И нека, Господи, да заобичам себе си,
да си простя и тази моя вяра,
че заслужавам вятъра в платната си.
И да греша... Със моята си мяра.
© Радостина Марчева All rights reserved.
Нямам какво друго да кажа!