Aug 21, 2010, 5:42 PM

Ела! 

  Poetry » Love
544 0 0

Аз знам, че съществуваш -
там, някъде в пространството...
... И сигурно ревнуваш
живота ми във странстване -
натрупал много истини, спомени, "приятели",
незаличими дири оставили в душата ми...

Ела! Не се срамувай!
Открий ме в тишината ми...
... От теб не се страхувам
да видиш голотата ми -
ту черна и озъбена, скрита под доспехите;
ту огнена и влюбена, галеща ръцете ти...

© Таня Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??