21 авг. 2010 г., 17:42

Ела! 

  Поэзия » Любовная
543 0 0

Аз знам, че съществуваш -
там, някъде в пространството...
... И сигурно ревнуваш
живота ми във странстване -
натрупал много истини, спомени, "приятели",
незаличими дири оставили в душата ми...

Ела! Не се срамувай!
Открий ме в тишината ми...
... От теб не се страхувам
да видиш голотата ми -
ту черна и озъбена, скрита под доспехите;
ту огнена и влюбена, галеща ръцете ти...

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??