Една цигара съм запалил,
димът играе покер в мрака,
леглото, пусто-опустяло,
седи и само тебе чака!
Без теб е бряг, самотен,тъжен,
без страст, без крясъци на чайки...
Ела, дори не ме прегръщай,
стопли ме само с поглед нежен
и моят бряг ще е безбрежен!!
© Йордан All rights reserved.