16.08.2012 г., 10:19 ч.

Ела! 

  Поезия » Любовна
794 0 8

Една цигара съм запалил,

димът играе покер в мрака,

леглото, пусто-опустяло,

седи и само тебе чака!

Без теб е бряг, самотен,тъжен,

без страст, без крясъци на чайки...

 

Ела, дори не ме прегръщай,

стопли ме само с поглед нежен

и моят бряг ще е безбрежен!!

 

© Йордан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??