May 23, 2009, 2:26 AM

Ела до мен 

  Poetry » Love
876 0 2

Ела до мен във ранно утро!

Изгрей!

Усмивка топла ми дари!

Докосвай ме с ръце-лъчи!

Гали!

В сърцето ми огньове буйни запали!

 

Ела до мен във късна вечер!

Изгрей!

Усмивка-сребърен копнеж дари!

Докосвай ме със дива нежност!

Гори!

Пътека лунна по тялото ми сътвори!

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??