23 мая 2009 г., 02:26

Ела до мен 

  Поэзия » Любовная
871 0 2

Ела до мен във ранно утро!

Изгрей!

Усмивка топла ми дари!

Докосвай ме с ръце-лъчи!

Гали!

В сърцето ми огньове буйни запали!

 

Ела до мен във късна вечер!

Изгрей!

Усмивка-сребърен копнеж дари!

Докосвай ме със дива нежност!

Гори!

Пътека лунна по тялото ми сътвори!

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??