Животът ще си отиде, мила,
само ти си ми утешение,
само ти си ме окрилила,
едничка от гнет душевен спасение.
И сълза за теб ще падне
в очакване на лъч спасителен,
че за светлина душа е жадна
сред мрака ми мъчителен.
© Георги All rights reserved.