27 may 2017, 21:55

Ела при мен 

  Poesía » De amor
263 0 0

Животът ще си отиде, мила,

само ти си ми утешение,

само ти си ме окрилила,

едничка от гнет душевен спасение.

 

И сълза за теб ще падне

в очакване на лъч спасителен,

че за светлина душа е жадна

сред мрака ми мъчителен.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??