Jan 6, 2012, 9:38 AM

Ела ти при мен 

  Poetry
380 0 4

ЕЛА ТИ ПРИ МЕН

 

Върни топлината отнета

от съдбата зла къмто мен!

Години живях във несрета -

щастие искам аз в този ден!

 

Да грее светлина в очите,

от обичта те да искрят.

Да има синхрон във душите  -

на струна една да звънят!

 

Да топли жарава в огнище -

радост да има, много смях!

Да звъни весел глъч в пчелище

от внуците - ний да сме с тях!

 

Побързай! Ела ти при мене!

Очакват ни студ, хали зли.

Кратко е веч' нашето време.

Нека са спокойни сетни дни!

 

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??