ЕЛА ТИ ПРИ МЕН
Върни топлината отнета
от съдбата зла къмто мен!
Години живях във несрета -
щастие искам аз в този ден!
Да грее светлина в очите,
от обичта те да искрят.
Да има синхрон във душите -
на струна една да звънят!
Да топли жарава в огнище -
радост да има, много смях!
Да звъни весел глъч в пчелище
от внуците - ний да сме с тях!
Побързай! Ела ти при мене!
Очакват ни студ, хали зли.
Кратко е веч' нашето време.
Нека са спокойни сетни дни!
© Анка Келешева Todos los derechos reservados