Jun 25, 2009, 12:06 PM

Еньово 

  Poetry » Love
995 0 4

Еньово

 

Дива самодива съм

                в моето сърце.

Незнайно биле съм

                набрала там,

в горското усое

                скрито,

от хорското око

                непито.

Ще ти го дам

                в късна доба,

без умисъл и злоба.

 

Пийни го сладко

и остани при мен,

               но не за кратко.

 

24.06.2000г.

© Тони Лунгарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??