Еньово
Дива самодива съм
в моето сърце.
Незнайно биле съм
набрала там,
в горското усое
скрито,
от хорското око
непито.
Ще ти го дам
в късна доба,
без умисъл и злоба.
Пийни го сладко
и остани при мен,
но не за кратко.
24.06.2000г.
© Тони Лунгарска Todos los derechos reservados