За доброто сърце с ранима душа
този свят безумен е малък,
само то посреща достойно смъртта,
без капка престорена жалост.
И когато запяха ангели в хор,
и на земния път дойде края,
намери то своя вечен покой
в най-дивното кътче на рая...
© Илонка Денчева All rights reserved.