May 2, 2014, 10:50 PM

Еротично морско 

  Poetry » Love
719 0 0

Небето се обгърна със сияние,

затрепка с хиляди искри-звезди,

съзнало своето очарование...

усмихна се, тъй както никога преди.

... Заплува бавно с ладията своя,

Луната наедряла от любов,

по Млечен път, надолу към завоя

очаква я Морето с прилив нов.

... На хоризонта ще се срещнат,

ще се слеят, Луната в него 

ще се отрази...

И приласкана в морските обятия

тя... Лунната пътека ще роди.

 

Христина

© Христина Дренска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??