Залезът разтваря двери
към болка, мраз и тъга
и рухват съмнителни вери
за живот в отвъдността.
И сянката на падащо листо
хвърля върху мене своя мрак,
че в земята има и за мен место,
да се спася от туй не зная как...
© Георги All rights reserved.