14 nov 2019, 10:11  

Есен 12 

  Poesía » Filosófica
602 0 0

Залезът разтваря двери

към болка, мраз и тъга

и рухват съмнителни вери

за живот в отвъдността.

 

И сянката на падащо листо

хвърля върху мене своя мрак,

че в земята има и за мен место,

да се спася от туй не зная как...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??