Dec 10, 2015, 6:13 PM  

Есен 4 

  Poetry » Phylosophy
314 0 0

Есен лека печал ми навява

и болка от мисъл тъжна се появява -

че животът хубав е, но кратък

и с тихо примирение и кротък

 

аз мисля:туй е на природата закона,

знам - род и родина от изкона

най-скъпи са ми и някой ден

майката природа ще прибере и мен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??