Есен лека печал ми навява
и болка от мисъл тъжна се появява -
че животът хубав е, но кратък
и с тихо примирение и кротък
аз мисля:туй е на природата закона,
знам - род и родина от изкона
най-скъпи са ми и някой ден
майката природа ще прибере и мен.
© Георги Все права защищены