Dec 2, 2015, 12:45 PM

Есенен мотив 8 

  Poetry » Love
317 0 0

Есен вън, зима наближава

и вятърът от болка пей.

Светлината от мене се отдалечава

и сълза, уви, се лей.

 

И в очакване на вечен мрак,

що мене ще пребули,

аз за тебе мисля пак,

о, скъпа, зова ми чу ли?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??