2 dic 2015, 12:45

Есенен мотив 8 

  Poesía » De amor
318 0 0

Есен вън, зима наближава

и вятърът от болка пей.

Светлината от мене се отдалечава

и сълза, уви, се лей.

 

И в очакване на вечен мрак,

що мене ще пребули,

аз за тебе мисля пак,

о, скъпа, зова ми чу ли?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??