Dec 16, 2015, 10:49 PM

Есенен мотив 9 

  Poetry » Love
288 0 0

Отива си денят засмян,

а ти остана само блян.

И есенни листа падат -

две очи по тебе страдат.

 

Сълзи ронят се безспир,

че ти далече си от моя мир.

Вечер тъжна иде

и светлината ще си отиде.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??