16 dic 2015, 22:49

Есенен мотив 9 

  Poesía » De amor
287 0 0

Отива си денят засмян,

а ти остана само блян.

И есенни листа падат -

две очи по тебе страдат.

 

Сълзи ронят се безспир,

че ти далече си от моя мир.

Вечер тъжна иде

и светлината ще си отиде.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??