Dec 6, 2011, 7:28 PM

Есенни дантели 

  Poetry
419 0 0

ЕСЕННИ ДАНТЕЛИ

 

Есенни дантели вече стели

вятърът във близката гора,

с тихи стъпки, с стъпки бели

зимата пристига у дома.

 

Пролет китна тук надникна

миг и отлетя,

знойно лято, щедро лято

бързо отшумя.

 

Сребърни дантели ще застели

зимата във моята коса.

Срещи свидни, цели смели -

спомени събирам у дома.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??