Aug 30, 2015, 6:06 PM  

Европейски разврат 

  Poetry » Civilian
360 0 0

В Европа, нашия дом,

обсъжда се либерален Содом -

кръвосмешения ще се обмислят

(тия хора въобще дали мислят)...

Ще има ли Европа срам, достойнство, чест

или ще се разреши неморалният инцест!?

 

За съжаление такава е истината!

 

bultimes.com/blog/v-evropa-obsazhdat-uzakonyavaneto-na-intsesta-seks-s-majka-bashta-brat-i-sestra-video/

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??