В Европа, нашия дом,
обсъжда се либерален Содом -
кръвосмешения ще се обмислят
(тия хора въобще дали мислят)...
Ще има ли Европа срам, достойнство, чест
или ще се разреши неморалният инцест!?
За съжаление такава е истината!
bultimes.com/blog/v-evropa-obsazhdat-uzakonyavaneto-na-intsesta-seks-s-majka-bashta-brat-i-sestra-video/
© Георги Все права защищены