То терлички не плете,
знае само скайп и барче.
Европейското бабе,
малко взима, много харчи.
И с мотика не борави,
само ходи на фризьор,
Маникюрите си прави...
Внуците не са му зор.
Няма портмоне, а в карта
пенсийката кротко крета.
Стига тя за два-три чартъра -
шопингче със самолета.
На екскурзии, на плаж,
всяко лято е в чужбина.
Европейското бабе
не сaди пипер и дини...
С бели зъбки, подредени,
с токчета и крачки ситни,
евробабите засмени
хем са сладки, хем са стилни.
© Валентин Йорданов All rights reserved.
И смешно, и мило, и тъжно... ми стана, но си е баш така.
Амин, дай Боже и българските бабетки да имат поне това
бели зъбки, подредени, токчета и крачки ситни, засмени, хем са сладки, хем са стилни.
Харесах!
Поздрави!