17 abr 2012, 14:28

Европейското бабе 

  Poesía
497 0 2

То терлички не плете,

знае само скайп и барче.

Европейското бабе,

малко взима, много харчи.

 

И с мотика не борави,

само ходи на фризьор,

Маникюрите си прави...

Внуците не са му зор.

 

Няма портмоне, а в карта

пенсийката кротко крета.

Стига тя за два-три чартъра -

шопингче със самолета.

 

На екскурзии, на плаж,

всяко лято е в чужбина.

Европейското бабе

не сaди пипер и дини...

 

С бели зъбки, подредени,

с токчета и крачки ситни,

евробабите засмени

хем са сладки, хем са стилни.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Абсолютно!!!
    И смешно, и мило, и тъжно... ми стана, но си е баш така.
    Амин, дай Боже и българските бабетки да имат поне това

    бели зъбки, подредени, токчета и крачки ситни, засмени, хем са сладки, хем са стилни.

    Харесах!
    Поздрави!
  • Да са живи и здрави
Propuestas
: ??:??