Колко близо си
и колко далече.
Ти - слънце,
което топли моята душа.
Аз в тъмнината си седя,
докато теб те няма.
Ти, слънце,
правиш моя ден светъл.
Надежда ти вдъхваш в мен
и пълниш ме с мечти.
Ти - слънце,
за което аз не мога да спра да мисля.
© Мими --------- All rights reserved.