28 dic 2010, 19:22

- - - - - - - - - 

  Poesía » De amor
506 0 0

Колко близо си

и колко далече.

Ти - слънце,

което топли моята душа.

 

Аз в тъмнината си седя,

докато теб те няма.

Ти, слънце,

правиш моя ден светъл.

 

Надежда ти вдъхваш в мен

и пълниш ме с мечти.

Ти - слънце,

за което аз не мога да спра да мисля.

© Мими --------- Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??