Aug 29, 2012, 1:31 PM

* * * 

  Poetry
395 0 1

Вече сме далечни,

времето не може никак 

да върне нищо,

вече сме различни,

времето не може да спре

нашите забързани стъпки,

вече всичко е друго,

вече само

отдалечаването

ни приближава...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??