29.08.2012 г., 13:31 ч.

* * * 

  Поезия
412 0 1

Вече сме далечни,

времето не може никак 

да върне нищо,

вече сме различни,

времето не може да спре

нашите забързани стъпки,

вече всичко е друго,

вече само

отдалечаването

ни приближава...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??