Но понякога това не е достатъчно,
ако сърцата ни са бледо сиви!
Празни, без любов и топлина,
нашите сърца фалшивите усмивки скриват...
Но виновни ли сме ние с тебе,
че сърцата ни за обич стенат,
че и те не могат да обичат вече ?
Виновни ли сме, че фалшиво
да се усмихваме не можем и че искрени сме...
Колкото и трудно да е вече!Различни сме, не сме еднакви!
А виновни ли сме?!... Ти кажи ни!© Екатерина Георгиева All rights reserved.