15 дек. 2008 г., 00:27

Фалшиви усмивки 

  Поэзия » Другая
1643 0 2
Усмивката и мен, и теб ни прави пак щастливи.

Но понякога това не е достатъчно,

ако сърцата ни са бледо сиви!

Празни, без любов и топлина,

нашите сърца фалшивите усмивки скриват...

Но виновни ли сме ние с тебе,

че сърцата ни за обич стенат,

че и те не могат да обичат вече ?

Виновни ли сме, че фалшиво

да се усмихваме не можем и че искрени сме...

Колкото и трудно да е вече! 

Различни сме, не сме еднакви!

А виновни ли сме?!... Ти кажи ни!

© Екатерина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??