Jan 2, 2013, 9:16 PM

Фаталната година 

  Poetry
349 0 0

Фаталната година предстои,

фатално хубава, фатално несравнима.

Сбъднете си най-малките мечти,

усмвки нека в нея само има.

 

Фаталната година нека е

вълшебството, което ще се случи.

България да стъпи на нозе!

Късмет житейски всеки да получи...

 

Фатално пожелавам си сега

да се завърна аз под родна стряха.

Фаталната година е една

на десет други, дето не успяха.

 

Аз вярвам във фаталните неща!

В тях има нещо висше и сакрално.

Фаталната промяна на света

за всички ни ще бъде уникална.

 

Фаталната година предстои!

Нека всичко, що си пожелаем,

като зрънце поне да покълни.

Фатално нека всички помечтаем!

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??