Фаталната година предстои,
фатално хубава, фатално несравнима.
Сбъднете си най-малките мечти,
усмвки нека в нея само има.
Фаталната година нека е
вълшебството, което ще се случи.
България да стъпи на нозе!
Късмет житейски всеки да получи...
Фатално пожелавам си сега
да се завърна аз под родна стряха.
Фаталната година е една
на десет други, дето не успяха.
Аз вярвам във фаталните неща!
В тях има нещо висше и сакрално.
Фаталната промяна на света
за всички ни ще бъде уникална.
Фаталната година предстои!
Нека всичко, що си пожелаем,
като зрънце поне да покълни.
Фатално нека всички помечтаем!
© Валентин Йорданов Все права защищены