Прокоба съпътства моя ден.
Всеки миг някой бяга от мен.
Друг сочи ме с пръст,
плюе ме без свян.
Приятел от мен се отрича,
гони ме със своето мълчание.
Сякаш от зараза се пази
а е толкова далеч.
Всеки гвоздей забит в моето сърце.,
с цел, превръщаме в непотребна вещ.
Под това небе, пропито от злоба,
приятелят превръща се във враг.
Стена издига между нас,
гради интрига след интрига.
Симулира и без страх от бога,
превръща приятелството ни във фарс.
Момчето продължава своята игра,
избрал за спътник в живота голямата лъжа.
Часовникът на стената тихо отброява
нерадостния път до ада.
Чувствам се ненужна.
Светът с мен не свършва зная.
Но Господи не ме оставяй да сгреша.,
научиме да живея пак.
Днес смирено пак те славя,
искам твоята благословия.
Моля те прости ми
и от собствен грях пази ме.
© С. П. All rights reserved.