с любовта си играехме,
не мислехме,
че тя ще е,
която ще ни изиграе,
с любовта си играехме,
не знаехме,
че има неща
по-силни от нас,
обречени да не разберем
се прикривахме
зад ироничните си думи,
за да разберем,
че е трудно да успеем
без да си вярваме
© Мария All rights reserved.