22 ene 2013, 9:06

* * * 

  Poesía » Otra
347 0 2

с любовта си играехме,

не мислехме, 

че тя ще е,

която ще ни изиграе,

с любовта си играехме, 

не знаехме,

че има неща

по-силни от нас,

обречени да не разберем

се прикривахме

зад ироничните си думи,

за да разберем,

че е трудно да успеем

без да си вярваме

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??