Jul 23, 2011, 11:47 AM

* * * 

  Poetry » Love
704 0 2

За теб искам да бъда онази,
която виждаш в сънищата си.
В ранобудно утро
на изгрева за мене да разказваш.
Тихо да шептиш на капките дъждовни,
за да галят раменете мои.
За теб искам да бъда онази,
която с вятъра да си говори.
За теб да нося слънцето
в дланите ми скрито.
За теб искам да бъда онази,
която в душата ти наднича
и в сърцето си ще пазиш
тайната магия на моето обичане.

© Живка Паскалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??