23.07.2011 г., 11:47 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
703 0 2

За теб искам да бъда онази,
която виждаш в сънищата си.
В ранобудно утро
на изгрева за мене да разказваш.
Тихо да шептиш на капките дъждовни,
за да галят раменете мои.
За теб искам да бъда онази,
която с вятъра да си говори.
За теб да нося слънцето
в дланите ми скрито.
За теб искам да бъда онази,
която в душата ти наднича
и в сърцето си ще пазиш
тайната магия на моето обичане.

© Живка Паскалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??