Вземи любовта ми, махни я от мен.
Не искам да чувствам нито за ден.
И спомените вземи ми, от тях ме боли:
Всичко напомня за тебе, сърцето гори.
Вземи и сърцето то бие за теб,
Аз вместо с сърце ще живея със лед,
душата вземи ми, какво от това?
Ще бъда бездушна, щом трябва така...
Вземи ми ти всичко, живота вземи,
Но остави съзнанието ми и си върви!
© Кристина Пейкова All rights reserved.
Без сърце и душа...Трудно е!
Поздрав!