25 мар. 2007 г., 02:44

*** 

  Поэзия
706 0 1

Вземи любовта ми, махни я от мен.

Не искам да чувствам нито за ден.

И спомените вземи ми, от тях ме боли:

Всичко напомня за тебе, сърцето гори.

Вземи и сърцето то бие за теб,

Аз вместо с сърце ще живея със лед,

душата вземи ми, какво от това?

Ще бъда бездушна, щом трябва така...

Вземи ми ти всичко, живота вземи,

Но остави съзнанието ми и си върви!

© Кристина Пейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??