Nov 29, 2015, 10:06 PM

Фея 

  Poetry » Love
325 0 0

Като на фея е твоето лице,

колко нежни са твоите ръце -

две китки

маргаритки.

 

Като пролетен ден

бе когато бе до мен.

А сега в тая самота

и в таз есен няма топлота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??